Hallgatók rólunk

 Ga „Életem egyik legjobb döntése volt, hogy erre a szakra jelentkeztem. Nagyon sok mindent megtanulhattam ezalatt a három év alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyerekekkel szeretne foglalkozni. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy amit elméletben megtanultál, azt gyakorlatban is kipróbálhasd. A tanárok mindenben a rendelkezésünkre álltak és a segítségünkre voltak. Bizalommal fordulhattunk hozzájuk. Így harmadév végére rájöttem, hogy semmi sem volt felesleges. Sőt ez az egyetem az órákon kívül is rengeteg lehetőséget nyújt a jobbá váláshoz, csupán minden lehetőséget meg kell ragadni.”

Gál Anita, Az óvodai és elemi oktatás pedagógia szak III. éves hallgatója

 

Gl “Az óvodai és elemi oktatás pedagógiája szak első évfolyamán végeztem tanulmányaimat. Az, hogy ehhez a csapathoz tartozhattam, éltem egyik legjobb döntése volt. Most az igazi, mindennapi gyakorlatban látom és tapasztalom igazán, hogy mennyi hasznos elméleti és gyakorlati tudást gyűjthettem a három év alatt. Az egyetemről igazán felkészülten jöttem el, amit több vizsga, megmérettetés, tanfelügyeleti ellenőrzés is igazolt.

Őszintén ajánlom mindenki számára ezt a szakot, akit erre a pályára húz az esze, szíve, lelke, és nemcsak egy diplomát szeretne, hanem alapos tudásbázist és gyakorlati felkészítést!”

Gazsi Leonóra, Az óvodai és elemi oktatás pedagógia szak 2015-ben végzett hallgatója