Studenţii despre noi

Szki

Universitatea Creştină Partium este instituţia aleasă de noi, la vârsta de 50 de ani, pentru a ne completa studiile. Ne-am înscris la specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar la încurajarea cadrelor didactice de aici.

Pe baza celor văzute de noi, putem afirma cu convingere că la această specializare se lucrează cu maximă seriozitate, responsabilitate şi consecvenţă, într-o atmosferă cordială, propice învăţării.

Avem convingerea că viitoarele cadre didactice ce vor ieşi de pe băncile facultăţii vor avea în “bocceluţa” lor la plecare o serie de valori intelectuale din care se vor putea “hrăni” mai apoi de-a lungul întregii cariere.

Szucs ( Feher) Ibolya şi Szucs ( Kun) Karolina, absolvenţi, pomoţia 2019


PfCând am fost întrebată ce vreau să fiu când voi fi mare, eu am răspuns: " Iarna voi fi urs, vara învățătoare."

Astfel, am găsit cel mai bun loc, care mă ajută să realizez acest lucru, și anume specializarea PIPP. 

Recomand cu căldură această specializare.

Pázmán Felisziti Krisztina, absolvent, pomoţia 2019


“ Înscrierea la această specializare a fost una dintre cele mai bune decizii ale vieţii mele. Ga

Am putut învăţa atât de multe în aceşti trei ani! Pot s-o recomand cu căldură tuturor celor care vor să se ocupe de copii. Aici se pune un accent deosebit pe aplicarea în practică a tuturor informaţiilor teoretice pe care le-ai învăţat.Profesorii au stat la dispoziţia noastră în toate împrejurările, ajutându-ne tot timpul în toate. Am putut să ne adresăm lor cu încredere, astfel, în ultimul an mi-am dat seama că nimic n-a fost în zadar, şi nici nefolositor. Ba chiar, această specializare oferă şi în afara orelor de curs o serie de oportunităţi pentru perfecţionare, doar să profiţi de toate şansele ce ţi se oferă!” 

Gal Anita, asolventa specializării Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar în 2017


“Mi-am încheiat studiile la specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar şi am făcut parte din prima generaţie de absolvenţi ai acestei specializări. 

Ml

Faptul că am putut fi parte din această echipă a fost una dintre cele mai frumoase experienţe ale vieţii mele. Abia acum, în practicarea profesiei mele zi de zi văd cu adevărat câte cunoştinţe teoretice şi abilităţi prectice am putut dobândi în cei trei ani de facultate. Am ieşit de pe băncile facultăţii gata să fac faţă, având pregătirea necesară, lucru dovedit deja şi prin reuşita unor examene, confruntări şi inspecţii şcolare prin care am trecut de atunci.

Recomand cu sinceritate această specializare tuturor celor pe care inima îi îndeamnă spre alegerea acestei profesii şi care îşi doresc nu doar o diplomă, ci şi o pregătire temeinică de tip teoretic şi practic!”

Gazsi Leonora, absolventă a specializării în 2015